söndag 1 mars 2009

SAAAAAAAAAAAAAAAAB

Jaha då var sista deltävlingen gjord i melodifestivalen... och så roligt som vi haft det de sista veckorna på lördagskvällarna har vi nog inte haft på länge:-) alltså, vi funderar på hur svenska folket röstar, de röstar då inte på samma sätt som vi tror att de ska göra. Hmm...väldigt konstigt röstas det ute i stugorna i Sverige avlånga land, eller också är det så att L smygröstar hela tiden.

En ny bil har vi fått sedan sist, det blev en SAAB 9´3. Känns skönt att äntligen ha en bil som vi kan åka i, men vi kan inte åka allihopa i den samtidigt. Ska vi någonstans så får vi väl lotta vem som får stanna hemma eller kanske ta bussen ;-) nej skämt å sido så är det väldigt sällan som vi åker någonstans allihopa. Ja R har ju redan flyttat hemifrån och J och E vill aldrig följa med oss någonstans, och är det så att vi måste/ska åka någonstans allihopa så får vi väl ta två bilar helt enkelt.

Men det är väldigt ovanligt att komma ut och sätta sig i den, det är liksom inte vi. Känns inte riktigt riktig, bara konstigt men man vänjer sig nog:-)

Som ni kanske har sett så har jag lite bloggar på sidan här som jag följer och idag ska jag lägga dit ännu en som jag tänker läsa och det är R:s blogg. Så gå gärna in där och läs :-)

http://my.opera.com/Robjo839/blog/

Ja nu har ännu en långledig helg snart gått utan att det knappt kännts att man varit ledig :-( och nästa vecka blir det jobb alla dagar utom på torsdag.

Avslutar med några bilder som är tagna för några veckor sedan, när vi hade pulkaåkning med hamburgegrillning ute på gården.




Inga kommentarer: