söndag 1 mars 2009

Snorigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj vad vi har åkt Vasaloppet idag :-) det var jobbigt värre ;-) Vi säger ett stort GRATTIS till Daniel Tynell till sin tredje seger i Vasaloppet. Hur orkar de egentligen man blir ju trött bara av att titta på dem. 9 mil på skidor, nja det tror jag att jag hoppar över faktiskt.


Här börjar det bli snorigt värre, V har ont i halsen och är jätte täppt i näsan och på lilla S så rinner snoret hela tiden. Tur vi var på DollarStore och handlade näsdukar häromdagen ;-)

Nu sitter lilla S framför tv:n och tittar på sitt favorit program: little Einsteins, hon blir så glad när det är där, lever sig in som bara den. Och eftersom vi inte har den på dvd så måste vi lusläsa tv-programmen så vi vet när de blir, tur att vi har disney-kanalerna:-)

Tror det blir en tidig kväll här, snoriga barn ska sova tidigt. Ja och trötta mammor ska nog också göra det, det vart inte så mycket sömn inatten som var. Mycket trök och bök från lilla S som än ska ligga åt ena och än åt andra hållet och sen så kom V flera gånger också för hon var så täppt att hon inte kunde andas. Och när det äntligen var tyst på båda barnen så då krafsade det på dörren till sovrummet, för då tyckte Fronda visst det var dags att gå ut:-( så det var bara att kliva upp och ta sig en promenad, ja ja frisk luft mår man ju gott av.


Inga kommentarer: