lördag 4 februari 2012

Mello!!

Åh!! Äntligen så är det melodifestivalen igen oj vad vi har längtat =) ikväll sitter vi bänkad framför tv:n. Selma hon ska titta på The Moniker och Sean Banan, hennes stora favoriter. Just nu sitter hon och "bakar" med slime, rosa slime som hon har fått av sin mormor idag. Tom har fått en fin napphållare och jag har fått en riktigt varm och skön mössa...bra med mammor ibland =)

Vickan och Leo är fortfarande i backen och vi har varit ute en liten vända med skotrarna, det är så fint här ute...alldelens vitt...och frisk och klar luft...tråkigt att vi så snart ska vända hemåt igen...men vi får nog ta en till tur upp snart igen.

Janne och Leif håller på och lagar mat =) eller Janne lagar och Leif skalar potatis (tror jag) och Tom han sitter här vid bordet och leker med lite saker, eller leker och leker han slänger ner sakerna på golvet och kikar efter dem och funderar på vad de gör där nere...han har fått sådant humör, får han inte som han vill då skriker han och viftar med händerna...han är så söt så våran lilla Tom.

Nej nu är det dags att byta blöja på lilleman....och kom i håg att heja fram artisterna på melodifestivalen ikväll.

Inga kommentarer: