torsdag 6 november 2008

Ledig

Nu har man gjort en arbetsvecka, den här veckan är den skönaste av de fyra vi har på schemat. Jobba kväll på tisdag, sen dag onsdag och torsdag och sen ledig till måndag eftermiddag. Och sen att det var en lugn och trevlig dag på jobbet så känner man sig inte så stressad när man kommer hem.

J hämtade sin lilla syster S på dagis idag, så jag behövde bara hämta V vid skolan. Så nu kunde jag sitta i lugn och ro här vid datorn. V är på väg ut till hästen, stökar och bökar nere hittar nog inte det hon ska.

Börjar bli sjuk också, är förkyld och har ont i halsen så det känns skönt att kunna vara hemma nu i några dagar. Fast så mycket vila lär det väl inte bli den här helgen måste både städa och tvätta och idag måste jag försöka komma iväg och handla lite (eller mycket) måste försöka laga lite mat i helgen så vi har lite matlådor att bara ta fram.

Nu när jag sitter här och snorar och snörvlar så är det skönt att titta på korten i från kolmården där vi var i somras. Tror det var den varmaste dagen vi valde att vara där, väldigt varmt var det i alla fall men också väldigt trevligt. Vi åkte ner på morgonen till Norrköping och hämtade R för att sedan ta oss till parken för att titta på djuren. Här är en bild i från kolmården där björnarna bodde.


Och det här är lilla S favorit, ända sedan vi var där har hon tjatat på sin pappa att han ska köpa en gris till henne. Varje gång han ska iväg och handla frågar hon honom om om han ska köpa en gris:-) söta lilla unge.

Här springer lilla S efter den stackars lilla grisen:-D

En söt liten surukat som sitter och vaktar sitt bo.

Ännu en liten Timon




puss på er.

Inga kommentarer: