onsdag 28 januari 2009

Strandad Val

Ja nu har jag arbetat i två dagar och gud vad trött jag är. Vi blev hemma i två veckor jag och S, hennes öroninflammation höll verkligen i sig. Hoppas nu bara att hon får förbli frisk resten av vintern, men det går visst väldigt mycket olika sjukdomar just nu.

Idag har jag dimpt i backen, och inte bara en gång utan två:-( Först när jag var och jobbade, gick från en pensionär till en annan så bara försvann fötterna under mig och jag låg där, och fort flyger man upp och bara fortsätter gå som ingenting har hänt och bara hoppas att ingen såg vad som hände ;-)
Andra gången var nu i kväll när jag och lilla S och pappan var ute och lekte i backen hemma på gården. Skickade iväg lilla S med pulkan och den for åt sidan och hon stöp ut rätt i diket :-( och jag naturligtvis efter nerför backen för att hjälpa henne och pladask så låg jag där, jag låg där som en strandad val och backen är stenhård kan jag säga fick ont ända upp i huvudet när jag dunkade ner på svanskotan så får se om jag tar mig upp ur sängen imorgon, det värker både här och där :-)

Och när vi var ute och lekte så provade jag även L:s leksak. Jätte skojigt tyckte vi det var både jag och lilla S.


Häromdagen hade lilla S lite svårt att somna tror jag, hon låg i våran säng och tittade på tv. Var ganska nöjd men tillslut när klockan var rätt mycket och jag hade varit in till henne ett antal gånger så vart jag lite sur på henne. Hon hade tänt båda sänglamporna plockat upp saker i sängen som vi inte vill ha där och grejade för fullt.

- Nu släcker du pappas lampa och lägger dig sa jag ganska så surt och släckte lampan på min sida.
Hon släcker lampan i sakta tempo och jag fortfarande sur säger åt henne:
- Och nu lägger du dig ner och SOVER!!!
Då tittar min lilla S på mig och säger med sin vänligaste röst:
-Åh mamma vad du är snäll.
Ja vad svarar man på det....Lilla söta S hon är för härlig.

Och i förgår när hon hade ätit skulle hon gå och tvätta sig. Hon knatade iväg och efter ett tag så gick jag efter och var hittade jag henne då?


Jo i handfatet, tvättandes fötter och vad tror ni ungen säger när jag kommer in dit:

- Mamma kan du ta bort stenen ifrån min näsa
- Sten??
- Ja ta bort den, jag får inte ut den
- Har du stoppat in en sten i näsan??
- Ja kan du ta bort den?

Ja du man kan inte annat än att skratta åt den lilla grodan man har.

På fredag eller lördag så far jag till Norrköping en vända, ska ta R med mig och gå på IKEA i Linköping. Vi ska köpa en hylla till hans rum :-) ska bli skoj att träffa honom igen. Åker jag på fredag så sover vi (jag, V och lilla S) över där men åker vi på lördag så blir det bara över dagen.

Tack för idag, slut för idag.



Ps. Det fanns ingen sten i näsan DS.

Inga kommentarer: