tisdag 9 december 2008

Trött, trött och trött

Oj vad trött jag är ikväll. Sitter i rummet och tittar på hockey Luleå mot Skellefteå, går inte så bra för SAIK de ligger under med 2-1 men man vet inte det kan ju vända.

Nu har vardagen kommit igen, jobbat två dagar och är helt slut:-( ska nog inte ha semester något mer, är nog bäst att jobba hela tiden. Imorgon kväll ska vi äta julbord med jobbet, det ska bli gott men det är nog inte lika trevligt som julbordet vi var på i lördags. Då var jag och L på julbordet som Dalasalen har, vi hade fått det som födelsedags present av syster yster med familj:-) Och god mat var det och rolig show med Lurbostompers. Tack Tack

Nehej det blev ingen för vinst för SAIK, slutresultatet blev 2-1 till Luleå:-( ingen bra dag på jobbet för Måååååånsson.

Idag har Fronda varit till veterinären igen och det är fortsatt diet och återbesök om tre veckor.

Lilla S har gjort en jätte fin ljuslykta på dagis som hon fick ta med sig hem idag:-) så roligt när de gör något pyssel på dagis som de kan ta med sig hem.

Idag bjuder jag på ett kort som är något år gammalt, närmare bestämt så togs det 2005, en fin sommarbild.


Challe Berglund, tränare i Timrå sa att Timråspelarna ska träna hockey nästa vecka. Det kan ju var en bra idé för ett hockey lag;-) som inte gick ut som segrare ur dagens match.

Tack för idag, Slut för idag...

Inga kommentarer: