torsdag 8 december 2011

Piratbåtar!!

Dagen började med julkalendern, köra barn till skola/dagis och sedan tog jag och Tom en promenad runt sportfältet tillsammans med Emmeli & Maxx..skönt med kall och frisk luft.

Tom fick kalops idag och det var då ingen höjdare tyckte han men skam den som ger sig, imorgon kanske det är godare <3

Sen hämtade vi hem Selma från dagis, det är nog Toms höjdpunkt på dagen när syrran kommer hem och busar lite med honom...blir nog lite tyst här hemma när hon är på dagis.

Och som vanligt blev det lite skapande när hon kom hem, fram med papper, tejp, vattenfärg och sugrör....vika, klippa, tejpa, måla och VIPS...

Så blir det en piratbåt <3

Jätteglad över att hon fått en mp4 av morfar Janne
 Lade in lite låtar i hennes mp4, ni kan väl aldrig gissa vad den damen vill höra...Eric Saade, Sean Banan och the Moniker spelar nu i hennes öron.

Det var även dags för knatteskutt idag och till hennes stora sorg var det avslutning. Det började med att lära sig lite mer om badminton...de frågade om någon visste vad badminton var för något och den enda som visste det var Selma =) konstigt vore det annars med en far som spelar och en syster som har spelat. De frågade hur man gjorde och då svarade hon att man använde ett tennisracket ja man hittar ju inte alltid på rätt ord...mammas lilla fis <3 sedan fick de pepparkaka och julmust och framför allt så fick de en fin medalj, oj vad hon blev stolt.

Tom var hemma och hade pappa-mys, när vi kom hem så hade de två fixat middagen =) korvstroganoff och spaghetti, gott var det...duktiga pojkar.

Mammas bus

Man behöver ju inte äta jämt när man sitter här, läsa bok går också bra <3
Nu ska det broderas här en vända...kram på er <3

Inga kommentarer: