onsdag 11 januari 2012

Blodvite!!

Idag har det inte blivit någon fotografering alls här hemma =( tråkigt så här i efterhand kan man ju tycka...men men...

Idag har vi åter haft besök av Jonna och Max, trevligt trevligt...och det bästa jag slapp dammsuga =) eller slapp och slapp jag måste nog göra det imorgon i stället =( jaja men det är då det ;)

Och efter att Jonna åkt igen så blev det lite mat och hämtning av Selma som inte är alltför pigg...tror nog att det beror på att hon inte kommer i ro på kvällarna när hon ska sova...försöker vara vaken ända in i det sista...och det funkar ju om man inte ska upp till dagis på morgonen...Sjuk är hon då inte i alla fall som tur är.

Sen bar det av hem till Anna och Rasmus och inte ens där blev det några kort knäppta...får skylla på att vi hade så mycket att prata om =D Roligt var det att träffas i alla fall...Selma tyckte det var skoj hon med...hon tyckte att Rasmus blivit så stor, och det är han ju med...han fyller ju två år snart =)

Hem och lämna Tom och Selma och ta med Jenny för att vi skulle till Kupolen en vända, måste ju ha lite silkespapper till smällkaramellerna som ska göras i morgon kväll =) Ska bli skoj att fixa till en enkel julgransplundring =D och sedan var det ju rea 70 % på Panduro så det fick även följa med lite julpyssel hem till oss...alltid bra att ha, man vet aldrig när det behövs lite mutning eller nå´t.

Väl hemma igen så låg Tom på golvet och Selma skulle busa lite med honom, men något gick lite snett och hon hamnade rätt ner i golvet med näsan före. Oj vad ledsen hon blev, stackars lilla flicka. Tom blev ledsen han med, tror mer på att han blev rädd än att hon ramlat på honom. Och vet ni vad? det kom blod också...blod från näsan...fy då vad tråkigt det var =(  men sen kom faktiskt pappan hem ifrån affären och oj vad bra det blev, för han hade köpt ballonger =D så då var näsan glömd för ett litet ögonblick i alla fall.

Min lilla olycks-korp <3 <3 <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja... lilla Selma har då otur ibland..=( Hoppas hon får en bättre dag imorgon!=)