tisdag 8 november 2011

Visst älskar vi bara Zlatan!!

 Visst mamma älskar vi Zlatan brukar Selma säga till mig...hon vill så gärna titta på honom, hon kan vakna på morgonen och fråga om Zlatan är på tv. Han är en av hennes tv-favoriter, den andra är Per Morberg när han står i köket =) Igår eftermiddag talade hon i alla fall om att jag måste köpa en tröja åt henne med Zlatan på....För vi älskar bara Zlatan säger hon =D och jag håller med ;) för visst älskar vi Zlatan, hon och jag.

Härom dagen så kom hon skadeglad och talade om att Leksand förlorade med ett - noll. För hon tycker ju inte om Leksand vilket hennes pappa gör, för hon älskar ju bara Zlatan.

Så igår var ju lyckan gjord för henne när hon fick se honom på tv när han tog emot pris. Så vi säger Grattis till Zlatan!!


Lördagen började med babysim klockan åtta..lite jobbigt att ställa klockan en lördag och framförallt när man inte ska jobba...men det är så mysigt med badet. Lilleman njuter så det står härliga till, är nästan glad att inte Leif vill/kan vara med för då får jag njuta och mysa själv med Tom samtidigt vill jag ju att även han skulle kunna uppleva detta. Men tål man inte klor så är det ju så...tråkigt för han i alla fall.

Och som vanligt så fortsatte ju dagen med melodikrysset, ett måste =) när vi nu har möjlighet till det och det är väl i stort sett jämt. Babysim, melodikryss med frukost finns det en bättre start på en lördag. På eftermiddagen tog vi oss en vända till Kupolen, apoteket, Kjell & co och babyproffsen fick sig ett besök av oss. Köpte tre USB-minnen så jag kan plocka ur lite från datorn som ska tömmas och installeras om, tror det kan behövas...mycket skit samlas där.

Och en sådan här fin body köpte pappan till sin son

I helgen var vi bjudna på mat hemma hos Leifs syster med familj...supergott var det...Tack så mycket säger vi bara. Och väldigt trevligt var det också att få träffa alla igen.

Faster med Tom
 På söndagen när vi vaknat till liv så kopplade vi på släpvagnen och åkte till Robin i Norrköping och
lämnade en säng. Så sällan vi träffas, tar en stund att åka så det känns inte som om man bara åker dit för en kopp kaffe direkt. Han är inte hem så ofta heller, går i skolan och har mycket med det. Men snart är det jul då kommer han hem..det är bara en månad två veckor och två dagar dit...så snart ska vi sitta här och spela kort, prata och umgås igen..


Vi åkte ner och plockade in sängen, åkte vi iväg och åt lite mat, sedan lämnade vi av Robin hemma hos honom igen och så bar det iväg hemåt igen...vägen förbi Jenny för att hämta hem Tom som absolut inte tycker om att åka bil...skönare för honom att vara med sin storasyster istället för att åka bil i sex timmar.

Selma med sin älskade bror

och Selma hon var bara sugen på strips
Nej nu gott folk ska jag gå och städa min hall...


Evigt, gyllne sol, densamma,
låter du, omätligt spridd,
dina röda strålar flamma
deras guld kring fältens vidd
                  
                   Carl Gustaf AF Leopold

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch o fy för Zlatan O.o